Liveblogg: Projekt 5×100

Vad är de två största anledningarna till att det där projektet som verkligen borde göras, inte tas tag i? Att du inte bestämmer dig för att verkligen börja och att du inte avsätter tid för att slutföra det!  Vi har länge velat utöka våra "fysiska" utbildningar med...

läs mer

Använd Sponsrade Inlägg För Att Boosta Er Content Marketing

Inom klassisk marknadsföring spenderas ibland enorma summor på annonser och reklamfilmer och andra produktioner. Content marketing å andra sidan, bygger – förutsatt att den planeras och genomförs på en bra sätt – inte bara en större utan även starkare och mer lojal kundkrets.

Men innehållsmarknadsföring är ett maraton, snarare än en sprint. Det kan dröja innan resultat börjar synas. Det finns dock ett hjälpmedel som som kan ge ert innehåll – och försäljning – en rejäl boost, även om ni inte har speciellt många följare än. 

läs mer

7 Trender inom Content Marketing 2018 [innehållsmarknadsföring]

Svenska företag ligger i botten i Norden när det gäller att använda content marketing i sin marknadsföring. En undersökning från Spoon Agency visar att bara 67% av svenska (medelstora och stora B2B) företag utnyttjar den enorma styrkan i innehållsmarknadsföring, gentemot 84% i exempelvis Finland.

Vi tror att 2018 kommer bli ett otroligt intressant år för alla som sysslar med content marketing. För visst är det så att om man ligger på botten så finns det bara ett håll att gå – uppåt!

Här är några trender som vi tror (och hoppas) kommer att slå under nästa år.

läs mer

Befound AB
info@befound.se

Priser anges exkl. moms

Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö

Jens Lennartsson
jens@befound.se
0705-56 40 82

Pontus Österlin
pontus@befound.se
0705-56 66 64


12 december 14.00 // Begränsat antal platser

Få första lektionen direkt, signa upp med din mail här: