Marknadsförings-coachning

Från noll till fullständigt makalös

Vi kan hjälpa er från noll till fullständigt makalöst – med precis de delarna ni behöver förbättra. Tillsammans tar vi fram en plan och ser till att den blir genomförd!​

Hur vill du arbeta med er marknadsföring?

Att själv ta fram och få snurr på ens marknadsföring tar tid och kräver mycket kunskap. Små misstag kan göra att hela satsningen misslyckas. Det är svårt att veta vad som är rätt eller fel i ett område som inte är ens egentliga expertis.

Att anlita en reklambyrå känns kanske alldeles för dyrt för er. Och så går ofta företagets känsla och personlighet förlorad i processen. Det blir svårt att hålla kontakt med kunderna när det går genom en tredje part. Dessutom tar ni ju inte vara på all den kunskap som faktiskt finns i ert företag!

Går det inte ta det bästa från dessa båda världar och kombinera dom? Jo, det går! Genom att arbeta med oss!

Tillsammans tar vi reda på det bästa och mest effektiva sättet ni når ut till era målgrupper och hur ni skall kunna komma igång så snabbt som möjligt. Vi delar med oss av all kunskap vi har inom marknadsföring och låter er ta hand om de delarna ni vill och kan.

Och om ni sedan behöver, kan vi hjälpa er med alla steg som ni är osäkra på.

Vad kommer det här kalaset kosta oss?

Vi vill gärna att ni ser det vi erbjuder som en investering i ert företags synlighet som i längden kommer ge er mångdubbel återbäring.

Vi tar inte betalt per timme. Det vi kommer överens om innan projektstart är den kostnaden ni betalar. Inga dolda eller tillkommande avgifter.

Ni väljer själv vilken nivå ni är komfortabla med när det gäller budget och mängd involvering ni vill ha från oss. Från det absolut nödvändigaste till *all-in* och så ett alternativ till mellan båda dessa nivåer som är sådär lite härligt lagom.

Vi garanterar att du skall känna dig nöjd med vårt arbete tillsammans. Om du inom en månad efter vi börjat vårt samarbete inte känner dig nöjd, betalar vi tillbaka 100% av erlagd kostnad.

Vad kommer vi kunna hjälpa er med?

Som marknadsföringscoacher är vår målsättning alltid att vara en del av ert team och kunna göra verklig skillnad i er verksamhet. Det kan till exempel vara att:

  • Få er att tänka utanför boxen och lägga upp strategier som är genomförbara
  • Peka på förändringar inom er bransch som innebär nya möjligheter
  • Ordna workshops och brainstormingmöten för att öka arbetsglädjen och arbetsglöden.
  • Sitta med på möten och lära känna ert företag för att kunna ge förslag på verktyg/processer som förenklar och effektiviserar
  • Undersöka hur era konkurrenter agerar på marknaden och vad er målgrupp helst av allt vill ha av er
  • Undvika hemmablindhet genom att agera som bollplank och komma med konstruktiv kritik och uppmuntrande hejarop

Och sen naturligtvis hjälpa er med det du vet ni behöver bli bättre på.

Befound har under de senaste 8 åren utbildat över 1000 marknadsförare, kommunikatörer och företagsledare inom konkret digital marknadsföring. Vi har hjälpt små och stora företag och organisationer att ta fram konkreta strategier inom content marketing.

Redo att ta första steget?

Boka ett telefonmöte med Jens. Ett förutsättningsfullt* och kostnadslöst samtal där du och Jens kommer fram till hur vi bäst kan hjälpa dig och din organisation. 

* Jens kommer fråga dig ett par saker om förutsättningarna innan mötet.

 

Jens Lennartsson
Content och Brand Manager på Befound

jens@befound.se
0705- 56 40 82

Så här mycket tyckte andra om att arbeta med Befound:

Befound har varit en stor hjälp i vårt tidiga digitala arbete där de på ett tydligt sätt visade oss vikten av att utgå från kunden, skippa våra egna floskler och ha fokus på att skapa en bra användarupplevelse i alla led.
 
Allt för att göra det intressant för användaren och besökaren att interagera med oss. Detta har följt med som en röd tråd i allt vårt fortsatta arbete.
 
Att de dessutom har en tydlig struktur, ett mycket professionellt arbetssätt och både är trevliga och lyhörda gör det väldigt roligt och enkelt att samarbeta.
Katarina Krznaric Mesán

Vice VD | Marketing & Communications, HBS Nordic AB

Befound är ett seriöst, mindre företag med personligt ansvar och engagemang. De är genuint hjälpsamma och vill att våra åtgärder ska betyda fortsatta framgångar för oss.
 
Befound kommer själva från marknadssidan. De vet vad PR och marknadsföring går ut på. De talar vårt språk helt enkelt.
 
Vi inser att resan bara har börjat, men vi har i alla fall kommit igång och tagit några steg i rätt riktning och det ska bli spännande att följa processen. En medveten digital strategi som genomsyrar organisationen kan ge fördelar på flera sätt.
 
Nu finns det en allmän uppfattning i företaget att resurserna för att stärka vår digitala slagkraft behöver ökas.
Eva-Stina Lindell

Nordic Marketing coordinator , Fresenius Kabi AB

Befound AB
info@befound.se

Gustavsgatan 21
216 11 Limhamn

Pontus Österlin
pontus@befound.se
0705-56 66 64

Org.nr 559054-1966
Bankgiro 288-9756
Priser anges exkl. moms


12 december 14.00 // Begränsat antal platser