Linkedin företagssida – hur du lägger till fler administratörer

Artikeln senast uppdaterad: 18/01 2019

Den absolut viktigaste anledningen till att ha mer än en administratör på Linkedin företagssida är att undvika problem då administratören slutar. Här är en superenkel steg-för-steg guide för hur du lägger till en eller flera administratörer på din LinkedIn företagssida.

Steg 1

Steg1 - Klicka på Du i menyn och välj ditt företag under Hantera

Steg 1 – Du eller någon som är administratör ska besöka företagssidan, den hittar du under menyn med profilinställningar (den som heter Du och har din profilbild som ikon) – under sektionen Hantera – klickar du på Företagssida: [företagsnamn]

Steg 2

Steg2 - Klicka på Administrationsverktyg och välj Hantera Sidaministratörer

Steg 2 – klicka på Administrationsverktyg uppe till höger på din LinkedIn företagssida – klicka på Sidadministratörer.

Steg 3

Steg 3 - Sök upp den som ska bli administratör - alternativt klicka på Ta bort administratör

Steg 3 – Sök upp den person som också ska bli administratör genom att skriva in namnet i sökrutan. OBS du och den blivande administratören måste vara connectade på Linkedin – annars dyker inte namnet upp när du söker.

Ta bort administratörer som inte längre ska vara administratörer
Som administratör har du även rättigheter att ta bort andra administratörer. Se till att listan med administratörer inte innehåller någon som inte längre jobbar inom organisationen genom att klicka på Ta bort administratör.

Psst – vill du veta vad du ska göra på din företagssida? Befound erbjuder kursen Marknadsföring med Linkedin där du lär dig vad som funkar bäst och hur du lägger upp en plan.

Skrivet av Pontus Österlin

Väckte den här artikeln några tankar, frågor eller idéer hos dig? Hör gärna av dig! Ring mig på 0705-56 66 64 eller maila till pontus@befound.se.

Om Befound

Håller du med om att det är människorna i företagen som är anledningen till att det blir affärer? Och att vara mänsklig i sin kommunikation är viktigare än alla corporate floskler och policies i världen? Vill du komma loss från traditionell marknadsföring och hjälpa din organisation bli allt den kan vara? Det vill vi med. Låt oss hjälpa dig.

Vill du ha fler tips?

Signa upp för vårt nyhetsbrev för nya användbara tips om Linkedin, direkt till din mailbox!

Befound AB
info@befound.se

Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö

Jens Lennartsson
jens@befound.se
0705-56 40 82

Pontus Österlin
pontus@befound.se
0705-56 66 64


12 december 14.00 // Begränsat antal platser

Få första lektionen direkt, signa upp med din mail här: