Använd Sponsrade Inlägg För Att Boosta Er Content Marketing

Använd Sponsrade Inlägg För Att Boosta Er Content Marketing

Inom klassisk marknadsföring spenderas ibland enorma summor på annonser och reklamfilmer och andra produktioner. Content marketing å andra sidan, bygger – förutsatt att den planeras och genomförs på en bra sätt – inte bara en större utan även starkare och mer lojal kundkrets.

Men innehållsmarknadsföring är ett maraton, snarare än en sprint. Det kan dröja innan resultat börjar synas. Det finns dock ett hjälpmedel som som kan ge ert innehåll – och försäljning – en rejäl boost, även om ni inte har speciellt många följare än. 

läs mer
7 Trender inom Content Marketing 2018 [innehållsmarknadsföring]

7 Trender inom Content Marketing 2018 [innehållsmarknadsföring]

Svenska företag ligger i botten i Norden när det gäller att använda content marketing i sin marknadsföring. En undersökning från Spoon Agency visar att bara 67% av svenska (medelstora och stora B2B) företag utnyttjar den enorma styrkan i innehållsmarknadsföring, gentemot 84% i exempelvis Finland.

Vi tror att 2018 kommer bli ett otroligt intressant år för alla som sysslar med content marketing. För visst är det så att om man ligger på botten så finns det bara ett håll att gå – uppåt!

Här är några trender som vi tror (och hoppas) kommer att slå under nästa år.

läs mer
Typer av content: Webinar

Typer av content: Webinar

Första delen i vår serie om olika sorters innehåll/content tillägnar vi webinaret! Att tala eller föreläsa inför en grupp människor är ett av de äldsta sätten att utbilda, inspirera och skapa förändring!

läs mer
6 anledningar varför er content marketing inte funkar

6 anledningar varför er content marketing inte funkar

Content marketing ÄR ett väldigt effektivt sätt att bygga förtroende och öka försäljningen. Men det finns många fallgropar, och om man inte passar sig kan de göra att alla investerad pengar och timmar är helt förgäves. Om ni just nu inte ser den effekt ni hoppades på, försök lista ut varför det inte fungerat hittills innan ni tar en annan riktning.

Här är några anledningar till att er innehållsmarknadsföring bombar!

läs mer

Befound AB
info@befound.se

Gustavsgatan 21
216 11 Limhamn

Pontus Österlin
pontus@befound.se
0705-56 66 64

Org.nr 559054-1966
Bankgiro 288-9756
Priser anges exkl. moms


12 december 14.00 // Begränsat antal platser