Hemsidemassakern

Får er hemsida potentiella kunder att vända i dörren?

 

Har du lite svårt att höra den obekväma sanningen? Tycker du det är bättre att leva lyckligt ovetande? Är din lösning till allt att sticka fingrarna i öronen och sjunga ”lalalalalalalala!” jättehögt?

Ok, då är det nog bäst att du slutar läsa nu. Klicka här så kommer du till en mycket mysigare plats.

Är du fortfarande kvar? Wow, du vågade?

I så fall skall jag berätta sanningen för dig; er hemsida är förmodligen ganska värdelös.

I genomsnitt, lägger företag 92 gånger mer på att generera trafik och att hitta nya kunder, än vad de gör på att konvertera dem till betalande kunder.

Såvida ni inte gör något åt det, kommer större delen av era potentiella köpare lämna hemsidan, och aldrig komma tillbaka.

Innan du börjar skapa content eller köpa annonser, se till att er hemsida är förberedd – annars kastar ni investeringen i sjön!

Har ni en värdefull, eller värdelös hemsida?

En webbplats som är genomtänkt och effektivt uppbyggd, fungerar som en försäljare som arbetar dygnet runt för att ta hand om leads och omvandla dom till kunder.

Har du koll på vilka brister och fallgropar er hemsida innehåller?

De som hamnar på er hemsida har ett mål att uppnå eller ett problem att lösa. Från och med att de sätter sin fot hos er, är det ert ansvar att visa att ni är det bästa alternativet!

De är inte där för er skull. De bryr sig faktiskt inte ett dugg om er, de bryr sig bara om vad DE kan få ut av det.

En välanpassad hemsida gör att ni får fler leads, och att en stor del av dem omvandlas till betalande kunder.

Tyvärr är väldigt många hemsidor byggda för att säga så mycket som möjligt om företaget, inte för att varken fånga upp besökare eller konvertera dem till kunder.

Första steget är att ta reda på vilka fallgropar som finns idag.

Innan ni lägger pengar och tid på att synas i sociala medier eller genom betalda annonser, måste ni vara säkra på att alla de som kommer i kontakt med er, tas om hand!

Det är kostsamt att marknadsföra sig idag, och om ni inte känner till vilka fallgropar som finns på er webbplats, riskerar ni att göra stora investeringar i onödan.

Få personer gör ett köp – eller någon annan sorts konvertering – efter första kontakten med er. Därför är det viktigt att er hemsida fångar upp så många som möjligt, för att ni skall kunna fortsätta att bearbeta dem.

Det är lätt att bli hemmablind och missa många av de uppenbara bristerna. Därför kan vi hjälpa dig, genom att gå igenom webbsidan och peka ut exakt vad som bör förbättras och ändras!

När du köper Hemsidemassakern får du en komplett – och ruggigt ärlig – hemsidesanalys med konkreta åtgärdspunkter levererat direkt din mailbox (du kan tillochmed låtsas att du kom på det själv, vi lovar att inte skvallra!) 😉

Vad kommer du få reda på?

När vi analyserar hemsidan, så tittar vi på den med era kunders ögon. Vi tittar på den som om vi vore en förstagångsbesökare – och som en återkommande kund.

  • Användarflöde – Är hemsidan uppbyggd för att leda era besökarna vidare?
  • Användarvänlighet – Är innehållet logiskt och tydligt?
  • Copy och innehåll – Är materialet skrivet utifrån era kunder, inte er?
  • Sökoptimering – Är innehåll och rubriker anpassade för att öka möjligheten att hamna högt upp hos Google?

 

Så här går det till!

Efter att du gjort din beställning händer det här:

  1. Du får ett frågeformulär från oss. Det tar max 5 minuter att fylla i och där du kan ge mer information om er webbsida, samt era befintliga mål och ev. kända problem.
  2. Vi går igenom webbplatsen, och spelar in en komplett videogenomgång.(vid fakturering inväntar vi först betalning). 
  3. Du får den färdiga analysen skickad till dig (inom 7 arbetsdagar fr. betaldatum), med konkreta steg för att förbättra er hemsida.

 

VAD INGÅR I GRANSKNINGEN?

Videogenomgång av er webbplats

En 30 – 45 min screen-capture där vi berättar och visar vilka delar ni bör förbättra och varför. Vi går igenom hemsidan som om vi vore en kund, och visar vilka delar som bör förbättras, för att inte förlora fler besökare.

 

Konkreta To-Do’s för att förbättra hemsidan

En lista med de 5 – 10 viktigaste förändringarna ni bör göra på er webbplats. Du kommer veta vad du skall satsa på att förändra och exakt HUR. Detta för att få så stor effekt som möjligt, även om du inte har obegränsat med tid.

 

Svar på dina specifika frågor

Om du har specifika funderingar, kan du fylla i dem i frågeformuläret. Vi fokuserar lite extra på att besvara just dem.

Förslag på verktyg

Du får även en lista med lämpliga verktyg/tjänster som kan förenkla och förbättra arbetet med hemsidan.

Passar det här för oss?

Den här analysen är perfekt för små och medelstora företag som vet att er hemsida är en viktig del av er marknadsföringsprocess och vill:

  • Göra er hemsida till en effektiv dygnet-runtkanal för marknadsföringen
  • Öka konverteringen och öka försäljningen
  • Få reda på både självklara misstag (pga. hemmablindhet) och dolda fel som försämrar hemsidan

Du kommer att få konkreta och tydliga åtgärdspunkter, som kommer att förbättra er webbplats.

Är du redo för den nakna sanningen?

Beställ vår tuffa granskning idag för leverans inom 7 arbetsdagar

4500 kr (exkl moms)

Med 100% Nöjdhetsgaranti*

*100%-nöjdhetsgaranti, såklart.

Vi vill att alla vi arbetar med skall vara helt nöjda!

Om du inte känner att du fått ut minst det du förväntade dig, kommer vi göra allt för att du skall bli nöjd.

Om vi inte lyckas betalar vi tillbaka hela summan.

 

För alla som vill få ordning på sin hemsida på det snabbaste, mest kostnadseffektiva och tydliga sättet, tycker jag att Hemsidesmassakern är ett väldigt bra alternativ.
 
Att få hjälp med vart jag ska börja och hur jag ska tänka utifrån det vi redan har känns ju jättebra!! Nu finns verkligen förutsättningarna att få till det riktigt bra!
 
Att analysera och förbättra i ett tidigt stadie ger ju… betydligt mindre jobb än om man har en väldigt stor hemsida med mycket innehåll.
 
Videon var ju jättebra! Och att få det både skriftligt och i videoformat var ju väldigt lyxigt! Ibland kanske man bara vill titta snabbt på hur det var jag skulle tänka genom att bara läsa, vilket kanske oxå går lite fortare. Ibland behöver man få det mer ingående förklarat och då är videon kanonbra!
 
Jag kommer alltid kunna gå tillbaka och titta på videon och få till mig tänket igen när och om man ska utveckla sidan efterhand. Det känns skönt att kunna återkoppla till er för att få feedback och svar på frågor innan man jobbat för långt och behöver göra om igen – det är ju roligare att göra rätt och bra från början. 🙂
 
Jag tror att hemsidekollen är bra för dom flesta mindre, medelstora och nystartade företag.
 
För nystartade företag där hemsidan är en jätteviktig start för att kunna bygga sitt varumärke så snabbt som möjligt!
 
Även för alla företag som roddar hemsidan själva, och inte har all tid i världen att ta reda på vad Google vill att man ska göra för att ha en chans att tampas på förstasidan inom sitt ämne.
 
Även de som gjorde sin hemsida för ett antal år sedan och ser att man nu tappar placeringar på Google kan det vara bra att få hjälp med varför man tappar i stället för att gissa själv.
 
Regler för hur man skall komma upp på Google ändrar sej med tiden och konkurrensen har hårdnat otroligt mycket sen en tid tillbaka. Det man gjorde för några år sedan är kanske inte det mest effektiva i dagsläget.
Visa mig hela recensionen! Carina Lundin

Coordinator/Marknad, ABC Doctor AB

Jag skulle absolut rekommendera Hemsidesmassakern till alla som har en hemsida, till de som behöver förnya sin eller den som nyligen lagt upp en som vill ha synpunkter på om de gjort rätt.
 
Formatet var perfekt! Bra tydlig film som visade konkret på hemsidan vad som kan förändras och sedan får man… punkter som man kan använda som stöd vid förändringar av hemsidan.
 
Att nya ögon tittade på vår nuvarande hemsida, gjorde att vi fick många bra tips på vad som behövs ändras för att bli optimal för besökaren/kunden.
Visa mig hela recensionen! Anette Andersson Pålsson

Administratör, Skånefrö AB

Befound AB
info@befound.se

Priser anges exkl. moms

Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö

Jens Lennartsson
jens@befound.se
0705-56 40 82

Pontus Österlin
pontus@befound.se
0705-56 66 64


12 december 14.00 // Begränsat antal platser

Få första lektionen direkt, signa upp med din mail här: